The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
Blog Article
کردستان، سنندج ، خیابان آبیدر، چهارراه صفری، مجتمع ژینا، طبقه سوم
لوپوس اریتماتوزیس سیستمیک، شایعترین نوع بیماری لوپوس است. بیماری خود ایمنی که در آن سلولهای سیستم ایمنی اشتباهاً به بافتهای خود حمله میکند و منجر به بروز التهاب و آسیب بافتی در ارگانهای درگیر میشود. این بیماری میتواند بر روی مفاصل، پوست، مغز، ریهها، کلیهها و رگهای خونی تأثیر بگذارد و بیمار با علائمی مانند مفصل درد، حساسیت و راش های پوستی و مشکلات مربوط به ارگان های داخلی رو به رو شود.
اگرچه داروها در کنترل لوپوس بسیار مهم هستند، اما کارهای زیادی وجود دارند که برای مدیریت علائم این بیماری می توانید انجام دهید.
در معرض نور خورشید بودن: برخی بر این باور هستند که نور خورشید یک عامل محیطی موثر است.
زنان مبتلا به لوپوس برای باردار شدن مشکلی ندارند. با این حا ، باردار شدن در زمان آرام بودن شدت لوپوس، اغلب منجر به بارداری های سالم تری می شود. لوپوس احتمال خطر زایمان زودرس را بالا می برد.
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ویژگی های مهدکودک خوب چیست؟
Widespread Original and Serious complaints involve fever, malaise, joint pains, muscle mass pains, and fatigue. Because these symptoms are so typically observed in Affiliation with other ailments, these indications and symptoms are certainly not Element of the diagnostic conditions for SLE.
عوارض قلب: لوپوس گاهی باعث التهاب عضله قلب، شریانها یا غشای قلب میشود. خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و حملات قلبی نیز بهشدت افزایش مییابد.
مقالات پزشکی برای افزایش اطلاعات شماست ، برای درمان بیماری هایتان با پزشک متخصص گفتگو کنید.
محققان نتوانسته اند هیچ ارتباطی میان عوامل ژنتیکی و ابتلا به لوپوس به دست آورند، با وجود این، این بیماری در بعضی از خانواده ها رایج تر است.
پزشکان به طور طبیعی در مورد داروهایی که باید در دوران بارداری استفاده شوند، بیماری لوپوس تشخیص با احتیاط رفتار می کنند. استروئیدها معمولا به خوبی تحمل می شوند و بسیاری از افراد از داروهای پردنیزولون، هیدروکسی کلروکین و آزاتیوپرین در طول بارداری و بدون بروز اثرات زیان آور استفاده کرده اند. اگر دارای سطح بالایی از آنتی بادی ضد فسفولیپید باشی، خطر سقطجنین زیاد است.. با این حال، درمان با آسپرین یا هپارین، این خطر را کاهش میدهند و در حال حاضر در بیشتر زنانی که دارای این آنتی بادی ها هستند، بارداری موفقیت آمیز است.
آزمایش خون میتواند عملکرد کلیهها و کبد بیمار را ارزیابی کند. با تعیین وضعیت عملکرد کلیهها و کبد و همچنین بررسی تورم و التهاب آنها میتوان بیمار را از نظر ابتلا به لوپوس بررسی کرد.
دانشمندان بعضی از ژن های خاصی را شناسایی کرده اند که در پیشرفت لوپوس نقش دارند؛ اما امروزه شواهد کافی مبنی بر اینکه خود ژن ها باعث بیماری می شوند، وجود ندارد.
به عنوان مثال قرص نیفدیپین و تزریق ایلوپروست که برای بهبود گردش خون در رگ های خونی استفاده می شود.